maanantai 25. lokakuuta 2010

Säkki/tuoli.



Ajattelin ensimmäistä kertaa sitten yläasteen käsityötuntien polkaista ompelukoneen käyntiin. Tarkoituksena olisi surauttaa säkkituoli, kirjaimellisesti tuolin mallinen. Huomenna saan ystävältä kaavoitus apua. Katsotaan mikä on lopputulos. Ihmeitä en odota.

Kuva 1 on: täältä
Kuva 2 on: täältä

5 kommenttia:

Mickey kirjoitti...

Tuo on ihan täydellinen! Olen tuollaista katsellutkin, mutta hinnat pyörivät meidän budjettiin pilvissä :( Voitko laittaa tänne saamasi kaavan?

Julia kirjoitti...

Hinnat tosiaan on ihan järkyttäviä, siksi yritän ensin itse! Kokeillaan tänään mitä saadaan aikaiseksi, ja jos säkkiksestä tulee lopulta yhtään mitään niin laitan kaavat.. Ystäväni ei siis ole koskaan kaavoittanut säkkituolia tai varmaan oikein mitään muutakaan, mutta osaa ommella minua paremmin joten kai siitä jotain apua on :) jännityksellä odotetaan mitä tulemaan pitää!

Katja kirjoitti...

keskiviikkona lasilliset viiniä? tulen harkkojen takia kotia ja seuraavana päivänä takas työmaailmaan.. mut olis kiva.

Marika laurila kirjoitti...

Voikko laittaa huomiseks kaavat tästä mulle?? Tarttisin!!!

JULIA. kirjoitti...

Marika: Säkkituolille ei ollutkaan tarvetta, joten projekti jäi kesken. En siis juuri osaa auttaa asian suhteen.. Itse olisin ommellut sivukappaleet L:n mallisista paloita ja tehnyt päällisen (istuinosa ja selkänoja) ja takaosan (pohja ja selkänojan takapuoli) omista paloistaan.. ja päätyihin laittanut omat palaset..