torstai 7. lokakuuta 2010

Päätä jo!


Olen ihminen joka ei vaan osaa päättää. Tai vaikka tekisinkin päätöksen, mutten toteuta sitä heti se alkaa arveluttaa. Ainut päätös joka on tähän mennessä pitänyt on keittiön pöytä ja tuolit. Tv-taso/kirjahylly järjestelmä pitäisi jo päättää pikkuhiljaa.. Tässä taas yksi varteenotettava vaihtoehto. Voicen Alento.

Kuva on: täältä

2 kommenttia:

Mikko kirjoitti...

Kuulostaa kyllä hieman tutulta. TV-taso on vielä hankala tapaus, jos on yhtään laitetta sinne sijoitettavaksi. Meillä on edelleen neljän vuoden jälkeen käytössä ne väliaikaisiksi hankitut Ikean LACK-tasot. Eivät toimi ollenkaan hyvin tarkoituksessaan, mutta kun parempaakaan ei ole löytynyt. Siro ja eleetön tv-taso, jossa on kuitenkin riittävästi tilaa ovien takana tuntuu olevan mahdoton yhtälö, tv-tasoissa ei jostain syystä kaunis muotoilu ja funtionaalisuus kohtaa. Betonitasoakin jo suunniteltiin, mutta se projekti on nyt ainakin ensi kesään asti jäissä.

Voicen Alento on kyllä hieno. Tukholmassa nähtiin oikein "livenäkin". Asplundin uusi kokovalkoinen Funk oli myös kiva... Mutta tuskin saadaan koskaan Ikeoita vaihdettua. :D

Julia kirjoitti...

Ihana että on kohtaloon tovereita, se lämmittää aina mieltä (vaikka tietysti olisi kiva jos kaikilla asiat sujuisi kun vettä vaan) :) toinen ongelmallinen on valaisimet.. niin paljon valaisimia, mutta niin vähän kivoja vaihtoehtoja.. Käväisin tuon Asplundin sivuilla ja on kyllä hienoja, löysin useampiakin suosikkeja!