torstai 14. lokakuuta 2010

Ongelmanratkaisua.




Koska herättyäni uniltani mielessäni pyöri vain Finnish Design Shopin -15% ale ja kriisi tuolieni suhteen, joten päätin vähän järjestellä. Raahasin senkkini keittiön pöydän taa ja aloin kuvaamaan. Ensin senkki ja keittiön kaapistot. Sitten senkki, kaapistot ja pöytä. Ja lopulta heitin sekaan vielä keltaisen tolixini. Olen vähän sitä mieltä, että mustat tuolit meille tulee ehkä kuitenkin. Mutta onneksi on varaa muuttaa mieltä vielä sunnuntaihin asti.
Apu olisi silti kiva: Mitä mieltä te olette tuolien väristä? Senkki ei ole jäämässä tuohon (ainakin oletan niin). Mutta jotain siihen tulee, se on varma.

7 kommenttia:

Marie Elisabeth's rum kirjoitti...

Kauniita tuotteita kaikki! Senkin kanssa tosiaan laittaisin mustat tuolit. Senkin värityksessä on myös keltaista, joten erottuu paremmin tuo musta. Keltaiset tuolit on ihastuttavat, joten jos senkki ei jää tilaan niin... :) Sinulla on hyvä maku joten jään seurailemaan ratkaisuasi.

Silja kirjoitti...

Mustat tuolit näyttäisivät mielestäni Parhaimmilta. Sopivat muihin eivätkä riitele muiden värien kanssa, jäi senkki tuohon tai ei.

Kaunis koti sulla!

Anonyymi kirjoitti...

Millä koodilla sen alennuksen mahtaa saada? Yritin etsiskellä sitä, mutten löytänyt mistään. Olisin todella kiitollinen tiedosta.

Julia kirjoitti...

Alekoodi on FDS2010 ja tarjous on voimassa 17.10 asti, kannattaa käyttää hyväksi! Taidan itsekkin tilata mustina nuo tuolit..

Nannas kirjoitti...

Voi ihanaa! Tuhannet kiitokset pyytämästäni alekoodista! Ja mustat tilaisin minäkin :)

Aniliini kirjoitti...

Tuo senkki on upea! Olen etsiskellyt vastaavanlaista jo jonkin aikaa, mutta tarjolla olevat vaihtoehdot ovat aina joko väärän värisiä, liian isoja tai hurjan hintaisia.

Julia kirjoitti...

Kiitos kaikille, päädymme mustiin 98% varmuudella. Avokki ei ole oikein vielä yhtä innoissaan keltaisesta kuin minä..

Nannas: Oleppa hyvä!

Aniliini: Olen hyvin iloinen, että edellinen asunnon omistaja suostui luopumaan tuosta kaupan yhteydessä :) Niitä on tosiaan vaikea löytää, toinen minkä olen löytänyt on nyt "kestolainassa" siskolla..