maanantai 31. toukokuuta 2010

Syvä huokaus.

Muutto suoritettu. Alku näytti lupaavalta, mutta kun todellisuus iski ei olo ollutkaan enää yhtä mainio. Keittiö ei ole valmista nähnytkään, tasoitukset on pahasti kesken ja kaapistot saapuu ehkä ensi viikolla ja taso juhannusviikolla. Mutta mihin sitä asentaa, kun mikään ei ole valmis! Ja mikä parasta, kun ei ole kaittiötä ei ole mitään mihin purkaa, eikä vaatekaappeja mahdu kokoamaan, kun laatikot vie niin paljon tilaa. Keittiön valmistumista kärsimättömästi odotellessa!

4 kommenttia:

Julia kirjoitti...

Kummasti piristää kun katsoo kuvia asunnon alkuperäisilmeestä ennen remonttia! Täytyy harrastaa useammin!

Marie Elisabeth's rum kirjoitti...

Hih hyvä menetelmä pitää itseä liikkeessä :) Toivottavasti ei enempää tule mutkaa tavaroiden toimituksiin. Vaan saapuvat luvattuna aikana. Tsemppiä ! Kaunista tulee :)

Julia kirjoitti...

Keittiö on tulossa kyllä luvattuna aikana, mutta sen tilaaminen venyi kun peruin ekan keittiön, kun en ollutkaan enää varma sen toimivuudesta (tai siitä onko se juuri se oikea. Tilasin siis uuden pari viikkoa myöhemmin. Mutta koska keittiö on muutenkin vielä tasoituksineen kesken ei kaapistoja voi edes asentaa vielä!

S kirjoitti...

EI HEMMETTI tää on aivan liian tutun näköistä, oma hima kun kopio tällä hetkellä!! :D
Ja hirveästi helpottaa kun on influenssa päällä eikä mitään pääse tekemään, mies vaan kertoo, et miten homma edistyy. Turhauttavaa!
-S-