sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Muutto alkakoon!


Ahkeruus palkittu ja muutto aloitettu! Uusi lattia saapui tiistaina ja nyt se on vallannut makuu- ja pikkuhuoneen. Lattian valinnan kanssa meinasi itku tulla, mutta onneksi bongasin Musta tuntuu blogin uuden kodin lattian joka on aivan loistavan värinen! Eikun huonekalut sisälle listoja vaille valmiisiin huoneisiin. Remontti jatkuu vielä keittiössä ainakin kesäkuun loppuun asti. Täydellinen vesenkätisesti aukeava jääkaappi hakusessa.Uutta (väliaikaista) keittiötä ei ole koolla pilattu -mikroruoka kunniaan! Sohva muutti makuuhuoneeseen asumaan lopun remontin ajaksi, kyllä se vaan on komea uudella lattialla tanssiessa. Huomenna kannetaan loput kamat, tänään ei enää raadeta vaan vietetään ensimmäinen vapaa ilta kuukauteen kavereittan kanssa grillaten ja rentoutuen!

4 kommenttia:

Aniliini kirjoitti...

Kaunis lattia! Mitä se on?

Julia kirjoitti...

Se on Quick step:n Classic laminaatti valikoimasta vaaleanharmaa tammi, öljytty.

Näytti tosi harmaalta kuvissa ja vielä liikkeessäkin, mutta nyt omalla lattialla se on enemmän ruskeaan taittava. Huippu valinta!

Mickey kirjoitti...

Aivan mahtava toi lattia! Pitää pitää mielessä!!

Ja ihana sohva muuten ;) Mistä se on?

Julia kirjoitti...

Sohva on Ikean kolmen istuttava nahkainen Karlstad. Olen erittäin tyytyväinen ollut, hyvä istua ja maata ja helppo puhdistaa!