keskiviikko 2. kesäkuuta 2010

Keittiö mielessä.Keittiö kaupasta soitettiin tänään, että keittiömme on saapunut Tanskasta! Ensi viikolla kun sähkäri on käynyt ahkeroin maalit ja laminaatin tupakeittiöön, jotta päästäisiin ehkä sitten viikonlopun aikana asentamaan niitä kaappeja. Olen malttamaton ja tahdon kaiken heti nyt -ei paras luonteenpiirre mutta laittaa vipinää kinttuihin.

Pientä keittiö suunnittelua on jo ilmassa. Haluaisin pyöreän ruokapöydän ja Ikean Docsta on melko mieleinen, en tosin ole nähnyt sitä elävänä vielä. Tuolit onkin sitten hankalampi juttu. Katselin parvekkeelle kalusteita ja löysin Finnish Design Shopista ihanan Hee -sarjan tuolit. Väreistäkään ei olisi pulaa, meille keltaiset, mustat tai valkoiset -tai sitten kolme valkoista ja yksi keltainen tai musta! Jääkaappipakastin on vielä kateissa..

3 kommenttia:

J kirjoitti...

Docksta (tai mikä tahansa muu pyöreä pöytä) on itselläkin haaveissa. Ja minäkin olen aivan ihastunut noihin Hee-tuoleihin! Ne sopisi aika mainiosti yhteen ruokailutilan puolella. :)

Senja kirjoitti...

bongasin blogisi vahingossa, mukava niin.. mielenkiinnolla jään seuraamaan tapahtumia. :)

Julia kirjoitti...

J: Olen aivan samoilla linjoilla, en vain ole löytänyt toista edullista pyöreää pöytää jossa olisi vain yksi jalka keskellä!

Senja: Mukava että bongasit! Seuraillaan yhdessä tuleeko tästä valmista -koskaan :D