Hyytävää ja aurinkoista lauantaita kaikille karmiville kavereille!
Appelssiini- kurpitsahillo
noin 2kg kurpitsaa paloiteltuna
2-3:n appelssiininkuori ja -mehu
5-10 dl hillosokeria
Desi vettä kattilaan, kurpitsan palat appelssiininkuoriraasteen kanssa hautumaan, noin 40min. Lisää mehu ja survo soseeksi. Sokeri sekaan, 5-10 dl oman kiinteyden halun mukaan ja keittämistä vielä noin 10min. Purkkiin kuumana ja jäähtymään!
5 kommenttia:
Voi namskis! Millä muuten olet tehnyt nuo tarrat? Olen koittanut metsästää kyseistä systeemiä mutta ei ole hajuakaan että mistä sellaisen saa! :)
Ihanan selkeä blogi, tykkään!
Minna.K: Dymolla olen tekstit tehnyt, kamalan kätevä! Suomalainen kirjakauppa myy ainakin tuota samaa versiota kun minulla on, jos ei tilaamaan halua ruveta!
http://global.dymo.com/fiFI/Categories/Henkilokohtaiset_kohokirjoittimet.html
Minna.K:Olen muuten valmistunut itsekkin Salpauksesta tilarakentajaksi, edelliseltä vuosikurssilta!
Mitä! Onneksi muistin että olin käynyt kyselemässä tuota tarravempainta. Olitkohan sitten meidän ryhmän kanssa tekemässä jotain yhtä kurssia, kun siellä oli joku Julia?? Aika hauskaa!
Kyllä vain, samainen Julia olen! Perspektiivi kurssin kävin tekemässä loppuun teidän kanssa..
Lähetä kommentti