perjantai 28. lokakuuta 2011

LUUKKU.
Kävin hyytävän kylmässä Joensuussa katsomassa Rikun opiskelijayksiötä -meidän "talviasuntoa". Pari yötä nukuttiin minä, mahatyyppi ja riku 90cm sängyssä, kotoisasti hieman kissankarvaisissa lakanoissa. Oli melko tiivistä. Kirppikseltä löydettiin Arabian lautasia kokonainen setti eurolla, niiltä syö varmasti mielellään aamupuuron ja nuudelit.

4 kommenttia:

Katja kirjoitti...

miltähän tuntuisi asua pienessä luukussa, sitä mietin nyt kun on jo monta vuotta tottunut moniin neliöihin. toisaalta ei sitä tiedä minkälaiseen luukkuun tää joutuu jos joskus Helsinkiin pitää kokopäiväsesti asettua..

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan näköinen artekin setti luukussa :). Ja hienot kirpparilöydöt! Minulla pieni tyttö hieman rajoittaa kirppareilla kiertelyä, joten kannattaa käyttää aika nyt hyödyksi, kun pikkutyyppi asustelee vielä masussa ;).

Sitruunahappoa kirjoitti...

Ei hassumpi kirppis löytö eurolla! Ei taida kovin usein moista tulla eteen. Ainakin tuntuu että Helsingin kirppareilla on tuotto mennyt tavaran kiertämisen edelle, harvemmin enää löytää mitään tosi edullisesti. :)

-Sitruuna

JULIA. kirjoitti...

Katja: Tuo Rikun luukku oli kyllä yllättävän kiva! Vaikka neliöitä ei montaa olekkaan!

Juulia: Asunto oli valmiiksi kalustettu, siihen nähden asunnon siisteys oli melkoinen yllätys!

Sitruunahappo: Ihmisille iskee yllättävän helposti ahneus, kun pitäisi alkaa luopumaan tavaroista jotka on seissyt käyttämättöminä ties kuinka kauan!