lauantai 21. toukokuuta 2011

VUOSIPÄIVÄ.

Asunnon ostosta on kulunut jo yli vuosi. Blogin aloituksesta tasan vuosi. Remonttikin alkaa olemaan jo pelkkä utuinen muisto. Ainakin kun kuvia katsoo ja miettii miten siitä on edes selvitty tähän pisteeseen! Blogin kanssa on ollut huippu kivaa ja koukuttavaa. Lukijoitakin on kertynyt vaikka kuinka ja kävijälaskurinkin luvut on 35 tuhannessa! Hui! Huippua kuitenkin etten yksin täällä jorise! 

No tänään oli bileet kaiken tämän kunniaksi, tai no tämä oli hyvä syy syödä taas jotain hyvää tyttöjen kanssa.. Suolaista piirakkaa ja marjatorttu..ja loppuja en edes kehtaa mainita! Huomenna voisi vähän koittaa saada kuvia siitä, miltä näytti aluksi ja miltä nyt.

6 kommenttia:

Saija kirjoitti...

Uskomattomia kuvia...sydämestä riipaisi kun mietin omaakin remonttia, että huh sitä hommaa! Onneksi se on menneisyyttä, molemmilla! Ois mielenkiintoista nähdä ennen ja jälkeen kuvia.:)
Onnea 1-v blogille!

Tiina kirjoitti...

Huh, miten epätoivoa herättäviä kuvia. Olisin varmaan parkunut hysteerisenä seinien äärellä, mutta kaikesta päätellen teillä on saatu projekti loppuun ehjillä hermoilla. :)

Aniliini kirjoitti...

Huhheijakkaa mitä kuvia :) Paljon onnea yksivuotiaalle, blogiasi on ilo lukea! Tykkään!

Katja kirjoitti...

oma remppa tuntuu ihan pieneltä tohon verrattuna, mutta se tuntuu vaan ikuisuusprojektilta..

Emmi kirjoitti...

Nyt vasta huomaa, kuinka ison työn teittekään. Nyt voi nauttia työn hedelmästä ja ihana onkin! Onnea blogille!

Kaisa kirjoitti...

Selasin pikaisesti postauksesi läpi, sillä olemme jokseenkin samanlaisessa tilanteessa, kuin te vuosi sitten. Laitoin kiinnostuneille kavereille kuvapäiväkirjan pystyyn, mutta saa siellä muutkin kuin kaverit vierailla :).