torstai 10. helmikuuta 2011

MATON METSÄSTYS OSA III


Sängyn hakureissulla lähti mukaan matto Ikeasta. Se on kiva, eikä maksanut maltaita. Nyt tekee mieli uutta sohvaa..

7 kommenttia:

Tyytis kirjoitti...

Heippa! Löysin juuri blogisi ja minusta sait kyllä vakkarilukijan - ihana koti sinulla ja loistava maku, just mun mieleen! :)
Itselläkin on ekan oman kodin remontointi käynnissä, nyt just vaan on meneillään luova tauko kun meinaa loppua rahat sekä hermot. ;D
Linkki blogiini, jos haluat tulla kylään: http://antsinmaipants.blogspot.com/

JULIA. kirjoitti...

Tervetuloa Tyytis ja kiitos linkistä, tulen käymään kylässä!

Aikku kirjoitti...

Hei! Olen aika uusi lukijasi ja tykkään kovasti tyylistäsi.
Onko valkoinen sohvasi Ikean Karlstad? Olen harkinnut samaista sohvaa + rahia, joten olisi kiva tietää, miksi sinulla tekee mieli uutta sohvaa? Etkö tykkää sohvastasi?

t. Aikku

http://aikunkakkujalapanen.blogspot.com

JULIA. kirjoitti...

Aikku: Sohva on Ikean Karlstad ja se on aivan mainio sohva! Hommaa ihmeessä! Minä olen tällainen, että kun keksin jotain uutta vanha ei tunnu enää kivalta..En tosin ole saamassa uutta sohvaa vielä pitkään aikaan, pitänee ehkä vaihtaa siihen puujalat takaisin niin saa vaihtelua :)

Henna kirjoitti...

Heippa. Minäkin uusi lukija, jolla on sohvapulmia ;) Ensin meinasin vaihtaa kanssa jalat, joihin olen täysin kyllästynyt, mutta nyt oon aatellu, että jos löytäisi jonkun valkoisen päällisen, joka ulottuisi lattiaan asti ja peittäisi jalat. Onko vinkkejä, mistä sellaista voisi löytää?

http://estetiikkaajaelamaa.blogit.fi

JULIA. kirjoitti...

Henna:Tervetuloa! Ellos myy ainakin sohvanpäällisiä melko edullisesti, käyppäs sieltä kurkkaamassa löytyisikö sopivaa!

Henna kirjoitti...

Kiitos vinkistä! Huomasin, että ihan simppeliä ei olekaan helppo löytää, sillä romanttispainotteiset kuosit ja mallit ovat näköjään vallanneet päällis-mallistot...:)