perjantai 25. helmikuuta 2011

HUPS.

Ja siinä kohtaa se sitten lähti..käsistä.. Ajattelin että nyt minä käyn läpi lehdet, laitan pinoon ne mistä teen leikekirjan (eli sisustuslehdet) ja loput menee hävitykseen. Loistava ajatus sanoisi herra isäntä. Mutta sitten.. Aloin purkaa laatikoita mitkä on ollut niine sijoineen lähes viisi vuotta, mitä niihin nyt on lisäilty välillä paperia ym. päälle. Ja no, kello on neljä, minä yöpuvussa ja huoneessa on kaaos. Pakko paeta maalle. Ovi kiinni.


Niin ja arvatkaa mitä! Olen saanut Katjalta ja Ninniltä tunnustuksen. Kiitti kisut! Tunnustukseen kuuluu kertoa itsestään seitsemän asiaa ja laittaa sitten tunnustus eteenpäin viidelletoista blogille.. Viidelletoista? Arvatkaa mitä, olempas niin laiska etten laita kellekkään. Kaikki te ihanuudet olette sen ansainneet joten nauttikaa! Ja sitten ne seitsemän asiaa..

1. Hammasharjat ja kaikki niihin liittyvä on ällöttävää. En halua kuulla, enkä nähdä kenenkään harjaavan, kävelevän se suussa tai tekevän yhtään mitään sillä. Pönttöä saa pestä, sen se on ansainnut!

2. Yritän heittää kaiken ylimääräisen pois, mutta ikean pahviset laatikot on petollisia paperin kerääjiä ja aikakausilehtiä en voi vastustaa! Ostan kuukausittain noin 3-5 sisustuslehteä ja 3 "muoti/lifestyle"-lehteä.

3. Olen kovaääninen, erittäin kovaääninen.

4. Kun muutan haluan aina uuden sisustuksen. Ei halpaa, eikä ekologista (tosin huonekalut menee ystäville ja muulle perheelle). Yritän petrata.

5. Minulla on kaksi ammattia, mutten tiedä mikä minusta tulee isona. Aijon hakea kouluun nyt keväällä ja aloittaa sellaisen syksyllä.

6. Harrastan potkunyrkkeilyä. Olohuoneen lattialla makaa tällä hetkellä iso, ruma, punainen nyrkkeilysäkki.

7. Haluan muuttaa, jotta pääsen remontoimaan! (vanhakaan ei ole valmis..)

5 kommenttia:

Sort of Pink kirjoitti...

Mäkin olen kovaääninen ja yritän heittää kaiken ylimääräisen pois, mutta aina sitä tavaraa kertyy... Potkunyrkkeily on superharrastus - itse kävisin kuntonyrkkeilyssä jos vaan ikinä ehtisin kaiken muun ohella ;)

Pinja kirjoitti...

Ihanan raikkaita makkareita olet löytänyt! Muutenkin sulla on kiva blogi ja kauniita kuvia, jään seuraamaan :)

Anonyymi kirjoitti...

hehe, minä just harjaan hampaita lukiessani tätä. ;-)

JULIA. kirjoitti...

Sort of pink: Ihana että joku muukin! Onneksi kaveriporukkani on kerännyt yhteen ne kaikki kaupungin megafoonit, mutta minun ongelmani on että innostuessani en osaa kontrolloida yhtään ääntäni!

Pinja: Kiitos kaunis ja tervetuloa!

Anonyymi: Tuo tieto oli tarpeeton :D (kylmätväreet)..

myyrä kirjoitti...

tuttua ja tutunnäköistä siellä!! meillä oli vastaavia lehtipinoja joku aika sitten ja viime viikolla sain yhtäkkiä tyhjätä vaatehuonetta kunnolla ja kotona oli äkkiä KAAOS! ;) onneksi sain seuraavana päivänä ihmisia hakemaan pari peräkontillista kaikenlaista tavaraa.. ja nyt lähtee vielä kirpparille lisää.