torstai 16. joulukuuta 2010

Tämä haluaa..
Listat on vielä tässäkin asunnossa irti ja minä haaveilen jo uudesta asunnosta, uudesta remontista.. Kauniit ikkunat  pitää ehdottomasti olla, huonekorkeus mielellään yli kolme (3) metriä, takka tai kaakeliuuni, puulattia olisi plussaa! Ja siitten kun laskeudun maanpinnalle niin.. Nykyiseen asuntoon pitäisi hankkia pariovet, senkki tai lipasto tv-tasoksi, toinen saman tyylinen tuoli, kun sininen kirpparilöytöni, makkariin uusi sänky ja yöpöydätkin olisi kiva löytää, ehkä jotkut nätit ja vähän erilaiset, uusi työpöytä, pari mattoa.. koirakin olisi kiva. Ja kaikkea ei voi saada mitä haluaa. Harmillista. Tärkeimmät siis ensin (uusi asunto ei ehkä ole listan kärjessä).
P.S Jos joku tietää mistä kannattaisi etsiä tuollaista viimeisen kuvan peiliä kerro, tai jos sinulla on sellainen niin ostan sen sinulta  mielelläni!

Kuva 1 ja 5 : en tiedä mistä ovat kotoisin
Kuva 2 on: täältä
Kuva 3 ja 8 on: täältä
Kuvat 4 ja 7 on: täältä
Kuva 6 on: täältä

2 kommenttia:

Ninni kirjoitti...

Kuvat <3 Kovin kuulostaa tutulle. Samoja asioita haluaa tämäkin ja meidänkin nykyinen koti pikkujuttuja vaille valmis -myytäväksi :D Uusi koti siis etsinnässä. Toivon mukaan se on SE KOTI eli viimeinen.

Julia. kirjoitti...

Se kaikki remontoiminen, muuttaminen, järjestäminen on kamalan stressaavaa mutta silti sitä on ikävä!? on se kumma :D