torstai 16. joulukuuta 2010

Kiehumispiste.


Valittiin tuote: valkoinen karkaistulasi. Tehtiin tarjouspyyntö. Odotettiin yhteyden ottoa. Odotettiin. Odotettiin. Soitettiin ja todettiin, että meidät on unohdettu. Tehtiin uusi tarjouspyyntö. Saatiin setä mittaamaan paikat. Tehtiin tilaus. Odotettiin. Odotettiin. Odotettiin. Soitettiin -lupasivat seuraavan viikon alussa olevan valmiit. Odotettiin seuraavan viikon loppuun. Soitettiin. Lupasivat seuraavan viikon alkuun. Odotettiin seuraavan viikon loppuun ja lopulta saatiin ne kotiin.. Useiden kuukausien odottelun jälkeen. Ja tänään sitten kokeiltiin niitä paikalleen. Pistorasian kohta on huti. Setä mittasi väärin. Myös listat lasin päihin on 5 cm liian pitkät. Anteeksi mutta MITÄ V*****? En ikinä, ikinä enää tilaa heiltä mitään.

2 kommenttia:

Ninni kirjoitti...

Voi hemmetti! Tuo sama vois NIIIN tapahtua myös meille. Meillä on nimittäin tuollainen tuuri AINA ja kaikessa. Myös vastaavat levyt piakkoin tilattava, mut materiaalina jotain muuta. Saa nähdä miten meidän käy.. Mut eiks teidän kandee reklamoida ainakin ja pyytää rahaa takas?

Julia. kirjoitti...

Olen tyytyväinen jos setä tulee mittaamaan sen uusiksi ja tuo uuden lasin kotiin kannettuna. Meillä kaikki menee näin..keittiön kaapisto, huonekalut, kaikki :D