perjantai 26. marraskuuta 2010

WorkWork.
Muut suunnittelee joulua, minä suunnittelen työhuonetta. En niin välitä joulusta, onhan se ihan kiva mutta..ei minun juttu, ei ainakaan vielä. Työ/vierashuone on tällä hetkellä lähinnä varastohuone. Sinne viedään kaikki mikä on tiellä. Muutama asiaa minulla on mitkä haluan huoneeseen jättää. Tummanruskea piano, keltainen tolix ja lehteni (joista teen joku kaunispäivä leikekirjan jos toisenkin). Niin ja sänky joka siirtyy makkarista paikalleen heti kun ollaan saatu uusi tilalle. Huone kaipaa säilytystilaa, mutta myös lattiatilaa saa jäädä askarteluun ja väriä! Sitä ei oikein ole muualla asunnossa, joten tälle huoneelle saattaa käydä hullusti.. Eiköhän siitä sitten hyvä tule. Tavoite voisi olla, että valmista on helmikuun loppuun mennessä..heh.

Kuva 1 on: täältä
kuva 3 (vas.) on: täältä
Loput kuvat on: täältä

6 kommenttia:

Katja kirjoitti...

joulu ei oo munkaa juttu. kai se on se, että sinkkutytön joulu on aika köyhä...(vaikka tänää sainkin maailman ihanimman jouluisen yllätyksen...ja toivo elää muista ei-materia joululahjoista)

tää haluis muuttaa ja sisustaa... :/

Paula kirjoitti...

Aivan ihania työhuoneen kuvia! Voi kun se vielä oikeesti pysyis tuon näköisenä... :D

Saija kirjoitti...

Tahtoo työhuoneen kanssa! Kivoja kuvia oot löytänyt. Toivottavasti näytät meille sitten kuvia valmiista huoneesta. :) Mäkään en ehdi joulua miettimään kun päässä on vain uuden kodin sisustus. :D Joulu tulee sitten siinä sivussa!

Julia. kirjoitti...

Laitan heti kuvia kun huoneessa on jotain muuta kun pyykkiä :D Ja se ei kyllä tule pysymään siistinä! Sen takia meillä on erillinen huone "työlle" eli askartelulle, että voin sulkea oven perässä eikä keskeneräisiä töitä tarvitse raivata kaappiin..

Ninni kirjoitti...

Sullapas olikin kivan näköinen ja maukas-sisältöinen blogi täällä "piilossa" :) Ryhdyin lukijaksi.

Julia. kirjoitti...

Kiitos Ninni ja tervetuloa! :)