keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Kurkistus.
Olkkarissa on nyt niin mustavalkoista että pelottaa. Ostin kangastusseja jotta saisin päällisiin vähän väriä -sävyt vaan on liian tummat kankaalla, pitänee etsiä jostain muualta uusia. Ikean halpis kynttilänjalat on mainiot ja taidan saada niille seuraa pikkusiskon tuparilahjasta. Sohva vaihtoi huoneen keskeltä ikkunan alle, tuo huomattavasti avaruutta."Työhuone" on ihan kesken, pitäisi viikonloppuun mennessä purkaa 5 lehtilaatikkoa ja kasa maalaustarvikkeita..ja ne kaikki muut roinat hävittää jonhonkin lattialta. Tänään sentään sain vähän pöytää raivattua, pintaa näkyvissä siis!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat tyynyt ja kynttilät olohuoneessasi! Mistä tuollaisia tyynyjä saa?

Anonyymi kirjoitti...

Ja kerro myös mistä moinen sohva. Kaaauuunis!

Näyttää oikein hyvälle!

Ja jätin kommenttia, olen parin viikon ajan käynyt lukemassa blogiasi kommentoimatta. Olen siihen aivan liian laiska :)

Iina

Julia kirjoitti...

Tyynyliinat ompelin Ikean Saralisa kankaasta (valkomusta). Silvoin sitä niin että sain vähän eri kuosin molempiin (ja olen tuotoksistani erittäin ylpeä, ompelukoneella ommellut viimeksi noin 8 vuotta sitten!) Sohva on myös Ikean nahkainen tikattu Karlstad (loistava hankinta vaikka uudesta sohvasta jo haaveilenkin).. ja ps. Kiitos kommenteista ;)

Saija kirjoitti...

Tyynyt on tosi mainiot! Työhuone kiinnostaa, joten toivottavasti laitat kuvia myöhemmin, ois kiva nähdä lisää! :) Onko seinällä olevat kuvat sun tekemiä? Maalaatko? :)

Julia kirjoitti...

Saija: Maalaisinkin, isäni on siinä hyvä ja harmittaa etten ole perinyt niitä taitoja. Ylempi kuva on vanhasta Lahden Muotsikan kalenterista ja alempi on jostain lehdestä jonka olen joku vuosi ottanut Habitare messuilta mukaan. Työhuone on ihan kesken, joten sen kanssa menee vielä hetki!