tiistai 6. heinäkuuta 2010

Stringit seinälle.Löysin meille olohuoneeseen täydellisen "kirjahyllyn", tai oikeastaan ystäväni muisti tuoneensa ruotsista messuilta esitteen kyseisestä puljusta ja niimpä minä sitten tutustuin tuotteeseen tarkemmin. On näihin Sring:n tuotteisiin törmännyt aikaisemminkin, lehdissä ja parissa blogissa ainakin. Meille ottaisin varmaankin valkoisilla hyllyillä, yhdellä kaapilla ja mustalla "rungolla". Täytyy ensin saada se keittiö valmiiksi, niin näkee paljon mustaa vastakkainen seinä vaatii tasapainottamaan täysin mustaa keittiötä. Ainut ongelma on se, että rippilahjaksi saatu kuvaputki tv pitäisi poistaa käytöstä ja ostaa uusi pieni ja litteä tv tilalle -voi harmi.

2 kommenttia:

Josefiina kirjoitti...

Sun blogi on kiva. :) Mukava lukea myös jonkun muun remppailevan arjesta ja puuhasteluista. Itsekin kerron blogissani Josefiinan Blogi mm. remonteistamme. Olemme rempanneet aikaisemmin oman asunnon kokonaan, sen jälkeen appivanhempien taloa, oman sijoitusasunnon aivan kokonaan ja nyt aloittelemme taas uutta: oman uuden kodin remontoitia :) Huh. Mutta oman käden jälkiä on kiva katsella. Olemme koukussa ;)

Julia kirjoitti...

Kiitos :) Tehän ahkeria olette! Vaikka kuinka manaan tätä kaaoksessa asumista, niin aivan kuin mies sanoi -tätä tulee ikävä kun valmiiksi saadaan. Onneksi ollaan nuoria ja aikaa on vielä tehdä vaikka kuinka monta!