lauantai 24. heinäkuuta 2010

Keittiön mittavirheen puintia.

Aiempaan keittiö hajoiluuni viitaten, olen nyt yrittänyt rakentavasti miettiä mikä olisi fiksuin vaihtoehto kettiön pikku ongelman ratkaisemiseksi. Keittiökaupan suunnittelijamme heitti vaihtoehdot: käännetään kahvat pystyyn (ehdon ei sanon minä) tai laitetaan ovi aukeamaan vasen kätisesti (eli väärin päin lieteen nähden ja saisin kiertää oven joka kerta kun kaapista jotain haluaisin ulos).

Huonoja vaihtoehtoja molemmat (mielestäni). Mutta. Toiseen vaihtoehtoon voisin ehkä suostua, jos saisin "tuntuvan" rahallisen korvauksen virheestä, siitä että tyydyn "virheelliseen" keittiöön. Jos he eivät rahaa ala jakamaan, haluan että he tekevät minulle sitten suunnitelman mukaisen keittiön, seinän maalausta myöten (aiheutuu liesituulettimen siirtämisestä).

Yksi vaihtoehto olisi myös laittaa jokaiseen oveen Push-opentoiminto ja ottaa vetimet kokonaan pois, mutta koska meidän keittiössä on mustat korkeakiiltoiset ovet, luulen että saisin olla pyyhkimässä sormenjälkiä koko ajan.

Nyt vihaa riittää vaatimaan vaikka mitä, mutta veikkaan että aika nöyriä siellä keittiökaupassa sitten ollaan. Ei vaan osata kumpikaan olla vihaisia päin naamaa.

Kertokaa mitä meidän pitäisi tehdä!?

3 kommenttia:

Mickey kirjoitti...

Toivottavasti jokin ratkaisu löytyy!
Itsekin olen sitä luokkaa, että olen hetkessä vihainen kuin tuli, mutta toisella hetkellä, kun järki alkaa taas palautumaan, yritän vihastuttavan asian selvittää niin, ettei jäisi paha maku suuhun kenelläkään.
Virheitä sattuu kaikille, mutta eriasia on, kuinka ne virheet sitten korjaa ;) Toivottavasti saatte tuntuvan hyvityksen.

Anonyymi kirjoitti...

Miten tämä juttu etenee? Voi ärsyttävyyden ärsyttävyys!

Julia kirjoitti...

keittiö alkaa olemaan valmis.. mutta ei siitä ihan lämpimin mielin selvitty. Palaan asiaan vielä..