torstai 23. elokuuta 2012

LAATIKKO JA SEN KAVERI.
Muistuuko mieleen tämä laatikko jota aikaisemmin jo teille esittelin? No tässä on nyt sitten se laatikon sisältö! Sain syöttötuolin huimaan aleen Stockmann:lta ja olihan se pakko ottaa mukaan. Jokunen huvittunut ja utelias katse kerättiin kun z-junalla huristeltiin ison laatikkoni kanssa takaisin kotio. Vielä ei Vilho osaa istua, vaikka supervauva onkin, mutta tuoli jaksaa odottaa istujaansa!

3 kommenttia:

Minttu / MAMI GO GO kirjoitti...

Moikka! Löyssin juuri blogiisi, ihanan näköistä! Meillä on myös sama Artekin syöttötuoli ollut molemmilla pojilla ja se on kyllä ihana! Se on myös todella vanha, ainakin 20 vuotta, joten teidän tuoli näyttää niin hienolta siihen verrattuna :D !

Peeta kirjoitti...

Heippa! En tiedä mitä olet aiemmin kirjoitellut noista valkoisista metallirankaisista tuoleista, sillä löysin juuri blogisi. Mutta olisin halunnut kysäistä että ovatko ne mukavat? Ovat nimittäin olleet omassakin harkinnassa :)

Terkuin, Peeta

http://rawdesignblog.blogspot.fi/

JULIA. kirjoitti...

Minttu: Kiva kun löysit :) Syöttötuoli on huippu, vähän iso pojalle jonka tasapaino on mitä on..nyt alkaa jo paremmin sujua syömiset tuolissa!

Peeta: Tuolit on omasta mielestä hyvät istua..paljasta ihoa vasten on vähän kylmä ja takapuoli kurjasti jää kiinni tuoliin (vaikkei sitä liiemmin olisikaan) :D Mutta erittäin tyytyväinen olen näihin Hayn kaunokaisiin!