sunnuntai 29. tammikuuta 2012

RAAKAA RAKKAUTTA.Voiko olla mitään parempaa kuin raaka peruna tai hampaissa rouskuva raaka makaroni?! No ei voi! Sipuli menee myös oikein hyvin tuollaisenaan! Tuleekohan mitään ruokaa tehtyä niin, että maltan olla tunkematta asioita suuhuni ennen kypsentämistä.. Raakaa lihaa en syö. Enkä taikinoita. Jotkut pitää outona, jotkut valittaa että mahaani alkaa koskemaan, joillain on vielä oudompia mielihaluja raakailuun, vai onko?

5 kommenttia:

Saija kirjoitti...

Minustakin raaka peruna on jotenkin hyvää ja välillä tulee haukattua! Sipulia en kyllä pystyisi raakana maistamaan, kun salaatissakin se hieman meinaa tökkiä. Punasipuli tosin on miedompaa. Kun olin pieni tykkäsin kanssa syödä kaapista kuivia makaroneja ja herkkuani oli myös perunajauho. Se kun suli suuhun mukavasti. :D Ei kyllä enää tulisi mieleen kokeilla, mutta taikinat menee hyvin! Nehän on just parhaita. Sulla on terveellisemmät raakaherkut. ;)

Anonyymi kirjoitti...

no on oudot tavat:D raakaa perunaa..:DDD

tuija kirjoitti...

raakaa perunaa ei kyllä oo ikinä tullut maistettua..mutta makaroonia on järsitty.

Ricshu kirjoitti...

Rakaa perunaa en oo kokeillu, mut raaka sipuli on ollu suosikki ihan pikkusesta asti. Ja raaka makarooni tosiaan rouskuu ihanasti hampaissa, nam! Taikinat on kans ihan parhaita, sen takiahan se leipominenkin on niin kivaa ;)

myyrä kirjoitti...

voi esikoisen odotusaikana makaroonia rouskutettiin liikaakin.. :) sittemmin iski allergia.