maanantai 13. kesäkuuta 2011

ODOTELLESSA.


Joskus mikään ei tunnu kivalta. Oikeastaan odotan jo ensi kuuta. Syksyn suunnitelmat on siihen asti täysin auki. Muutetaanko yhdessä, muuttaako molemmat eri kaupunkeihin vai muuttaako vain toinen. Harmittaa ja jännittää samaan aikaan. Listat pitäisi laittaa paikoilleen. Valmistaa koti siihen, että se ehkä oikeasti joutuu vuokralle. Jospa ainakin tuon maton saisi joku päivä tuolta kaapin alta otettua pois. Se on hyvä tavoite näin alkuun.

7 kommenttia:

Katja kirjoitti...

tällä hetkellä myös meidän suunnitelmat on auki. Tietää sitten syksyllä missä olen ja mihin me muutetaan parin vuoden kuluttua kun opiskelut on päässeet vauhtiin. Jännä kun elämässä on tavoitepäiviä:tutkinto saatu jne...

lilly kirjoitti...

Hei, mitkä sun kaks tutkintoa on? Kiinnostaa tietää, koska veikkaisin joitakin visuaaliseen alaan liittyviä! tosi ihana blogi sulla ja niin kaunis koti - sulla on tosiaan silmää!

JULIA. kirjoitti...

Katja: Onhan se kiva että saisi vielä sen yhden ammatin. Mutta harmittaa, että sen takia pitää hetkeksi jättää kaverit tai sitten puolisko toiseen kaupunkiin. Mutta eiköhän kaikki järjesty!

Lilly: Kiitos kovasti :) Olen lähihoitaja ja tilarakennus artesaani. Tavoitteena olisi vielä saada sis.arkkitehdin tutkinto ennen kolmenkympin ikää!

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti sulla tärppää opiskelupaikan suhteen, seuraan mielenkiinnolla postauksiasi!

gone to the beach kirjoitti...

Kovastipa olet siellä remonttihommia tehnyt. Kaunista siellä nyt on. Hyvää kesää!

Anu kirjoitti...

Mistä tuo pitsimekko? Onko uusi? :)

Toivottavasti opiskelupaikka natsaa!

JULIA. kirjoitti...

anonyymi: Kiitos! Odottaminen on tuskaa..

Gone to the beach: Suurin osa työstä onneksi on jo takana! Hyvää kesää sinne myös :)

Anu: Tuo on h&m:n viimevuoden garden collectionin pitkä paita tai tunika..kunnon prinsessa paita!