lauantai 9. huhtikuuta 2011

SIELLÄ SE ON.Mitä mitä mitä!? Tyhmä Blogger on tehnyt muutoksia kuvien lataukseen ja nyt mikään ei onnistu! Kuvat jää säälittävän kokoisiksi ja jos suurennan niitä muuttamalla kuvan "koodin" kohdalta kuvan kokoa, kuvasta tulee epätarkka. Pitääkö minun nyt tyytyä pieniin kuviin vai mistä ratkaisu?

No joku tarkka silmäinen saattaa huomata kuvan pienestä koosta huolimatta, että keittiö on edistynyt. Välitilanlasit on paikoillaan. Ei siinä kauaa mennytkään. Bloggerin kurjan yllätyksen lisäksi minä kuumeilen (taas) kotona ja isäntä lähti ystäväni syntymäpäiväjuhlille. Reilua. Syön toisen jäätelön.

11 kommenttia:

JULIA. kirjoitti...

Kuvat näyttävät epätarkoilta tuonkin kokoisina! Jos joku osaa auttaa ongelman kanssa niin olisin tooodella kiitollinen :)

Sahrami kirjoitti...

Nuohan saa klikattua suuremmiksi blogia lukiessa. Voisiko epätarkkuus johtua kameran asetuksista?
En ole vähään aikaan koittanut bloggeriin kuvia latailla, joten voihan olla, että taas on jotain muutettu.

Mutta kyllä tuo keittiö aika valmiilta näyttää!

JULIA. kirjoitti...

Sahrami: No niimpä saakin. Kaikkien kuvieni yleinen ongelma on huono kamera ja ei niin hyvä kuvaaja :D Mutta noin pieninä ne näyttävät kyllä todella surkeilta.. Ystävältä saamien ohjeiden mukaan kuvat pitäisi tulla taas isoiksi..katsotaan osaanko..

Sort of Pink kirjoitti...

Kuvan koon lisäksi html-koodissa pitää muuttaa tarkkuus. Mä itse käytän 1600 Bloggerin oletuksen 400 sijaan. Se on merkkattuna kuvan koon jälkeen koodissa s400.

nelio kirjoitti...

On se kyllä hieno keittiö!

JULIA. kirjoitti...

Sort Of Pink: kiitos vinkistä. Ystäväni ohjeistuksella en osannut tehdä vielä mitään :D

Neliö: Kiitos!

Dooda kirjoitti...

On upea keittiö! Meille on tulossa keittiöremontti ja yhtenä välitilavaihtarina olen pitänyt lasia. Kuitenkin se lasin vihertävyys arveluttaa! Ei kyllä ainakaan noissa teidän kuvissa näytä vihreältä laisin. :) (onko siis ihan kirkasta lasia vaiko värjättyä?)

JULIA. kirjoitti...

Dooda: Meillä valkoiseksi värjätty lasi ja ei viherrä :)

Marika kirjoitti...

Kaunis keittiö, vaikka kuvat hieman epätarkkoja olisivatkin. :) Kaunis blogi muutenkin, vasta eksyin ja hullaannuin niin paljon aiemmassa postauksessasi näkyvään vanhaan senkkiin! Juuri tuollaista itsekin etsin!

JULIA. kirjoitti...

Marika: Kiitos! Meidän senkki on asunut asunnossa jo edellisen omistajan kanssa. Meille se tuli asunnon oston yhteydessä. Himoitsin sitä näytössä ja avokki sitten kauppaa tehdessä kysyi voisivatko he myyden sen meille myös!

Rillirousku kirjoitti...

No onpahan simpsakka köökki!